Profiel

In september 2011 is Multibas als eenmanszaak begonnen als gevolg van de vraag naar expertise, kwaliteit en kwantiteit binnen de brandwerende afdichtingen. Door net dat stukje extra te geven aan onze opdrachtgevers op het gebied van productie, kwaliteit en flexibiliteit heeft Multibas een goede en gezonde groei mogen maken in deze beginfase. Al snel groeide de eenmanszaak uit tot een besloten vennootschap met een verscheidenheid aan opdrachtgevers en de beste monteurs binnen het vakgebied. Door deze sterke positionering binnen de markt voor inhuur van extra personeel is Multibas B.V. een begrip geworden bij haar opdrachtgevers en andere marktpartijen.

Vijftien jaar ervaring

Vijftien jaar ervaring binnen de branche, het werken met enthousiaste, gemotiveerde en loyale werknemers maakt Multibas B.V. de ideale partner om er voor te zorgen dat uw project(en) tijdig en correct kan (kunnen) worden opgeleverd. Multibas B.V. levert voor een scherpe uurtarief

(BTW verlegd) vakmensen met ons eigen gereedschap, trappen, en vervoer. Onze opdrachtgever hoeft feitelijk alleen het materiaal en de tekeningen aan te leveren en onze jongens kunnen een project geheel zelfstandig opleveren, dan wel samen met uw medewerkers uw project tot een goed einde brengen. Kortom, U heeft de opdracht, wij de specialisten!

Multibas B.V. stelt dus experts ter beschikking, maar neemt geen werk aan (met eigen stickers). De vertrouwensband tussen opdrachtgever en Multibas B.V. is daarbij van essentieel belang. Dankzij dit vertrouwen en de inzet van onze jongens heeft Multibas B.V. in deze tijden van economische tegenslagen een groei mogen doormaken, waarvoor wij onze opdrachtgevers zeer dankbaar zijn. Onze flexibele no-nonsense mentaliteit zorgt voor een strakke planning, het denken in oplossingen en een prettige samenwerking op professioneel niveau.

Ons motto daarbij is: Gaat het met onze opdrachtgever goed, dan gaat het goed met Multibas B.V. !

MultiBas
Mission Statement

Het leveren van de hoogste kwaliteit als betrouwbare partner met een focus op veiligheid, communicatie en samenwerking.

Onze specialisten

Onze specialisten hebben meerdere jaren ervaring binnen hun vakgebied en ondertussen leiden wij nieuw talent op om de continuïteit aan ervaring te kunnen waarborgen voor de toekomst.

Onze speerpunten zijn:
 • Professioneel gekeurd gereedschap, naamloze werkkleding en goede werkschoenen
 • Orde, respect en opvolging van regels op de werkplek
 • Alle medewerkers beschikken over hun VCA (basis of VOL)
 • Gemotiveerde en gedisciplineerde medewerkers
 • Altijd up to date WKA gegevens

Door verder te kijken dan het moment zelf, en te gaan voor langdurigheid en groei binnen de markt, vormen wij onze beslissingen voor de toekomst.

Werkzaamheden

Mede door onze werkhouding en de vraag vanuit onze opdrachtgevers hebben wij ons toegespitst op verschillende en veelvoorkomende werkzaamheden. Hierdoor beschikken wij over een breed scala aan medewerkers elk met hun eigen discipline. Onze voornaamste focus ligt op het brandwerend afdichten van doorvoeringen en het brandwerend bekleden van staal(constructies). Daarnaast beschikken wij over vaklieden die systeemwanden, systeemplafonds en metstud kunnen plaatsen (afbouw, timmerwerk), maar ook over monteurs voor het plaatsen van luchtkanalen of het brandwerend spuiten (coaten) van staal(constructies). Veel van onze medewerkers beheersen verschillende disciplines hetgeen het voor onze opdrachtgever(s) makkelijk maakt om een monteur voor verschillende werkzaamheden in te kunnen zetten op een project. Dit bespaart tijd en daarmee geld.

De verschillende werkzaamheden waarvoor Multibas B.V. mensen ter beschikking kan stellen zijn o.a.:
 • Afdichten van brandwerende doorvoeringen (coating, pasta, (MG) kit, brandmanchetten)
 • Bekleden van luchtkanalen (ook ductrock)
 • Brandwerend bekleden van staal(constructies)
 • Brandwerend spuiten (coaten) van staal(constructies)
 • Plaatsen van vlinderkleppen en brandkleppen
 • Plaatsen van luchtkanalen
 • Systeemplafonds, systeemwanden, metalstud, enz.
 • Afbouwwerkzaamheden
 • Sloopwerkzaamheden en demontage
 • Overig op aanvraag/verzoek